Φίλτρο

  • Price
    € -
Yves Saint Laurent

Η δύναμη της έλξης του αρώματος έγκειται στο συνδυασμό πικάντικο λουλούδια (τριαντάφυλλα, γαρίφαλα, κανέλα, γαρύφαλλο), οι συγκεκριμένες τόνοι των νωπών εσπεριδοειδών και φρούτων και ανατολίτικα βάση βανίλια, πατσουλί, διάφορες ρητίνες και μόσχο, ξύλο.

Ασυνήθιστη είναι η συγκέντρωση-οι γαλλικές είναι στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται σε πιο λεπτό άρωμα, στο οποίο αυτή parfûmirva αρκετές φορές την ημέρα, αλλά η αμερικανική γυναίκα θέλει ισχυρότερη άρωμα που καλύβα το πρωί και να καταστεί το τελευταίο όλη την ημέρα. Γι αυτό το λόγο το νερό τουαλέτας, όπιο περιέχει 19% των αρωματικών συστατικών, αντί για το συνηθισμένο 4-6%, και το αγνό άρωμα ακόμη και έφθασε το 30%.

Η ισχυρή γεύση τελικά με ενθουσιασμό και τα γαλλικά τους πελάτες.

Ασυνήθιστη είναι η υψηλή τιμή του οπίου, καθαρό άρωμα 30 ml πωλεί για $ 100, το οποίο αντιστοιχεί στο σημερινό $ 400! Ωστόσο, η επιτυχία είναι απίστευτο: όπιο εξαφανίζεται από τα ράφια, οι άνθρωποι αγοράζουν σαν τρελός.

Στην αρχή ήταν πωλούνται μόνο καθαρό άρωμα, νερό τουαλέτας αργότερα. Υπάρχουν ακόμη και κλέβουν τη μεταφορά μεταφέρουν άρωμα στο εμπορικό δίκτυο. ΗΠΑ πολυκατάστημα Bloomingdale, έτσι θέλει να πουλήσει το πρώτο οπίου στο εξωτερικό, άρχισε να αγόρασε κρυφά από ευρωπαϊκές αγορές και προσφοράς, πολύ πριν από την επίσημη έναρξη στην Αμερική.

Dinand είναι εμπνευσμένο από inro πλαίσιο στο οποίο Σαμουράι μεταφέρουν φάρμακα και το όπιο για να ανακουφίσει τον πόνο κατά τη διάρκεια του τραυματισμού. Αφού Saint Laurent βλέπει inro πρόταση, κατάλαβε αμέσως ότι το όπιο ήταν ιδιαίτερα κατάλληλο όνομα για το μεθυστικό ανατολίτικο άρωμα.

 Όταν η διαχείριση της αμερικανικής εταιρείας του Charles Ritz, η οποία κατέχει τα δικαιώματα για το σήμα άρωμα Yves Saint Laurent, επιδίδεται σε πανικού τρόμου. Το όνομα του φαρμάκου.

Yves Saint Laurent, ιδρύθηκε από σχεδιαστή Yves Saint Laurent και ο συνεργάτης του Pierre Bergé Ιουλίου 1961 το έτος . Το Νοέμβριο, Saint Laurent και Bergé, συμφώνησαν να επενδύσει χιλιάδες δολάρια 700 επιχειρηματία από την Ατλάντα παπαρούνας Robinson σε αντάλλαγμα για 80% . Η πρώτη συλλογή του YSL παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο 1962 έτος . Σπίτι λογότυπα σχεδιαστεί στο έτος 1963 α. μ. Cassandre 

Στο έτος 1963 Berger έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Charles του Ritz για να δημιουργήσετε αρώματα για YSL, και δύο χρόνια αργότερα ένα γκρουπ Lanvin-Charles του Ritz αγόρασε 80% Robinson για ένα εκατομμύριο δολάρια . Το 1960 's η Yves Saint Laurent δημιούργησε κοστούμια για ηθοποιούς, Κλαούντια Καρντινάλε, Σοφία Λόρεν και Κατρίν Ντενέβ 

Το 1966 η γραμμή έτρεχε έτοιμα ενδύματα που ονομάζεται Yves Saint Laurent Rive Gauche. Την ίδια χρονιά, εμπνευσμένο από την τάση να androginnoj παρουσιάστηκε μόδας, Saint Laurent σχεδιαστεί η γυναικεία συλλογή σε στυλ ανδρών, και επίσης δημιούργησε την πρώτη σμόκιν για τις γυναίκες, κάπνισμα Le. Ένα χρόνο αργότερα παρουσίασε ένα ορόσημο σακάκι σαφάρι . Saint Laurent ήταν η πρώτη σχεδιάστρια που χρησιμοποιούνται μοντέλα της Αφρικής και της Ασίας στην πασαρέλα του .

Το σπίτι της Yves Saint Laurent, ιδρύθηκε το 1961, και μετά από τρία χρόνια σε ένα πρώτο άρωμα με λακωνική όνομα Y Maestro Saint Laurent σκέψη: «ακόμη και η πιο εκλεπτυσμένη το μήκος απαιτεί τουλάχιστον μια πτώση του αρώματος.

Μόνο θα του δίνουν πληρότητα και την τελειότητα, και θα προσθέσετε γοητεία και το χάρισμα έτσι γεύσεις έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του σύμπαντος του YSL.