Φίλτρο

  • Price
    € -
Valentino

Valentino γεννήθηκε στο Μιλάνο το Μάιο έτος 1932. Μόδα για τον δεδομένου ότι παιδική ηλικία είχε αντιπροσώπευαν ένα τεράστιο ενδιαφέρον, ώστε μελετώνται οι κύριες κατευθύνσεις της υψηλής ραπτικής, και να μάθει τα βασικά της γαλλικής δημιουργοί της υψηλής μόδας. Κατακτήσει το Παρίσι, την πρωτεύουσα του στυλ και της μόδας, Valentino πήγε αμέσως μετά την αποφοίτηση. Εργάστηκε στα σπίτια μόδας όπως Ντεσσές και Guy Laroche.

Στο του 60-ες του περασμένου αιώνα, πίσω στο Μιλάνο, αυτός ανοίγει το δικό shop οδός Via Condotti. Δύο χρόνια αργότερα, Valentino διοργανώνει την πρώτη παράσταση. Το κοινό, η οποία ήταν τυχεροί και θα δουν τις πρώτες συλλογές του σχεδιαστή μόδας, αμέσως καταλαβαίνουμε ότι το νέο αστέρι φωτεινό ανέβηκε στον Όλυμπο εβδομάδα μόδας. Λάμψη, αυτό το αστέρι ήταν σε θέση να επισκιάσει όλες τις διασημότητες που είναι παρόντες.

Valentino (Βαλεντίνο) είναι μια ιταλική υψηλή μόδα μάρκα σπίτι, ένα πρότυπο πολυτέλειας και αριστοκρατικής φινετσάτο μποέμικο, ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας Valentino Garavani-20 ιδρύθηκε το 1959 (Valentino άνοιξε πρώτο ατελιέ του στη Ρώμη-shop). Στο έτος 1960 Διευθύνων Σύμβουλος γίνεται φίλος του Valentino-Giancarlo Džametti (Giancarlo Giametti). Στο έτος 1968 εισήγαγε το λογότυπο της μάρκας "V".

Valentino έχει μια επιτυχημένη σόλο καριέρα. Η συλλογή του από πολλούς αναγνωρίζεται η κύρια ενσάρκωση της ιταλικής μόδας. Πρόσθετος θαυμασμός won, έφερε πρώτη φήμη, κόκκινο φορέματα, φωτεινή σκιά που έχει ονομαστεί «Βαλεντίνο κόκκινο». Τους πελάτες Valentino ήταν πλούσιος και διάσημος: διάσημες ηθοποιούς, τους εκπροσώπους του Royal οικογένειες και την αριστοκρατία. Αυτές περιλάμβαναν Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Όντρεϊ Χέπμπορν, Farah Diba, Lee Radziwill, πριγκήπισσας Μαργαρίτας, Jacqueline Kennedy και άλλοι.

Το 1998, η εταιρεία ήταν πωλούνται στην ιταλική ομάδα Valentino HdP, και να μεταπωληθούν αργότερα η εταιρεία Μιλάνο Marzotto Appareli (2002). Στο έτος 2007 το θρυλικό Couturier, βραβευμένος από Neiman Marcus, Valentino επίσημα ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη βιομηχανία μοντέλων. 

Ιταλικού οίκου μόδας Valentino έχει ιδρυθεί από το διάσημο σχεδιαστή Valentino Garavani το 1959, διεθνώς αναγνωρισμένο μόδα αυτοκρατορία που σήμερα εκτείνεται σε πάνω από 70 χώρες, με μια μακρά και πλούσια ιστορία, Valentino είναι μια πραγματική αντιπροσωπευτική του neprehodniâ το ιταλικό στυλ.

Η μάρκα είναι περήφανοι για πλούσιους και διάσημους πελάτες, που είχε όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Όντρεϊ Χέπμπορν, πριγκήπισσας Μαργαρίτας, Τζούλια Ρόμπερτς και Claudia Schiffer. Valentino δημιούργησε επίσης μια σειρά από φορέματα για πένθος να Jacqueline Kennedy που φοράει κατά το έτος μετά τη δολοφονία του συζύγου της. Αυτή ήταν τόσο εντυπωσιασμένος από αυτούς που του ζητάει να δημιουργήσει ένα νυφικό και όπου παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση.