Φίλτρο

  • Price
    € -
Rihanna

Iστορικό της Rihanna είναι η ιστορία από μια σύγχρονη Σταχτοπούτα. Από την παιδική ηλικία, ανέπτυξε την καλλιτεχνική κλίσεις. Rihanna γεννήθηκε στην οικογένεια του Μόνικα και Ronald Fenty έτος 20 Φεβρουαρίου 1988.

Κορίτσι από την παιδική ηλικία ήταν διαφορετικό κινούμενο χαρακτήρα. Rihanna έχει συμμετάσχει συνεχώς σε ταλέντο και παραστάσεις, που κέρδισε σε διάφορα παιδικά καλλιστεία. Μαζί με το odnoklassnicami που δημιουργήθηκε στο σχολείο, καθώς επίσης και φωνητικό Τρίο, εκτέλεση επιτυχίες από Mariah Carey, εκτελούνται στο μουσικό σχολείο.

Στο έτος 2004 έλαβε τον τίτλο της Miss σχολείο. Στην μοίρα της όταν ήταν 15 ετών, είχε παρενέβη στην περίπτωση προσώπου που ήρθαν στο νησί για να χαλαρώσετε, Αμερικανός παραγωγός Ivan. 

Το πρώτο βραβείο Grammy για «Rihanna πήρε τον Φεβρουάριο 2008 έτος. Τραγουδιστής μαζί με ένα εμπορικό σήμα έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από ομπρέλες. Όπως και πολλά άλλα αστέρια, δημοφιλή τραγουδίστρια Rihanna δημιούργησε το πρώτο άρωμα της Reb l Fleur, το οποίο μεταφράζεται ως «επαναστατική λουλούδι». 

Το όνομα είναι εμπνευσμένο από τη γιαγιά της, τόσο κάλεσε στην παιδική ηλικία λίγο Rihanna. Από Rihanna και υπάρχουν τατουάζ με μια παρόμοια επιγραφή.

Άρωμα Rihanna Reb l Fleur είναι πολύχρωμη και ελκυστική φρούτων και šiprovym άρωμα. Μπουκάλι ρύθμισης παραμέτρων που εφαρμόζονται με τη μορφή της ένα κομψό ψηλά τακούνια, ακτινοβόλο από το εσωτερικό. 

Μπουκάλι διακοσμημένο με μεταξωτές κορδέλες και χρυσό δαχτυλίδι, το οποίο είναι ζωγραφίζεται στο εξώφυλλο.

Rihanna είναι μια ποπ τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος, η οποία δεν είναι μόνο ταλαντούχοι, αλλά και απίστευτα όμορφα. Αυτή η νεαρή γυναίκα έχει τρεις μοναδικό άρωμα. 

Πρώτη αρώματός της Reb ' l Fleur μέχρι το 2010 είναι μια σέξι άρωμα. Το νεότερο άρωμα, ρομαντικό άρωμα Rihanna γυμνό παράγεται το 2012 με χρώμα-φρουτώδες σύνθεση και μεθυστικό άρωμα του σανταλόξυλο

. Σαγηνευτική, ακαταμάχητο άρωμα Rihanna έχουν σχεδιαστεί για τους νέους με ένα περιπετειώδες πνεύμα.

Rihanna άρωμα | Το 2011. το παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής ποπ ανακοίνωσε που λανσάρει πρώτη αρώματός της. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε μια τεράστια δημοτικότητα με τις επιτυχίες «Ομπρέλα» και «SOS», πολύ καιρό καταλαμβάνει κορυφαίες θέσεις στα διαγράμματα μουσικής.

Η Rihanna περιγράφει τη μυρωδιά του ως "ένα ρομαντικό και θηλυκό, χωρίς, ωστόσο, στερείται την προκλητική τόνους". Αυτή η δυαδικότητα είναι παρόντες και πάντοτε στη μουσική και με τον τρόπο και τη ζωή. Η μοναδική γεύση των Rianna είναι για εκλεπτυσμένο και ρομαντικό, έστω και επαναστατική κυρίες.