Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Prada

Η Οικογενειακή Επιχείρηση Για Παραγωγή Δερμάτινων Ειδών, Που Δημιουργήθηκε Από Τον Ιταλό Mario Prada Το 1913, Το Έτος Στα Τέλη Του 1980-ες Έχει Μετατραπεί Σε Μια Μεγάλη Μόδα Σπίτι, Κατασκευή Ειδών Ένδυσης, Αξεσουάρ, Και Αρωματοποιίας Πολυτελείας Κάτω Από Τη Διοίκηση Της Εγγονής Του Mario Είναι Miuccia Prada.

Η Πρώτη Συλλογή Των Ειδών Ένδυσης, Prada Που Κυκλοφόρησε Το Έτος 1989, Ήταν Απαραίτητη. Σε Μια Εποχή Όπου Όλα Φωτεινά Χρώματα, Miuccia Παράγει Μια Συλλογή Σχεδόν Εξ Ολοκλήρου Μαύρο Χρώμα Με Τη Χρήση Καινοτόμων Υλικών Και Φινιρισμάτων: Latex Χάντρες Και Διακοσμημένα Με Θραύσματα Από Καθρέφτες. Miuččiu Περίμενε Επίσης Επιτυχία Όταν Αντικατέστησε Στην Κατασκευή Του Τσάντες Πυκνό Δέρματος Στο Ελαφρύ Νάιλον. Στη Συνέχεια, Ασυνήθιστους Συνδυασμούς Υλικών Μαζί Με Την Υψηλής Ποιότητας Τεχνολογία Και Σχεδίαση Έχουν Γίνει Το Σήμα Κατατεθέν Του Το Σπίτι Μόδας Prada.

Όχι Πολύ Καιρό Πριν, Prada Άρχισε Ένα Πείραμα Στην Προσέλκυση Διαφημιστική Εταιρία Διάσημη, Αλλά Δεν "Primel′kavšihsâ" Στην Διαφήμιση Ηθοποιούς. Ανάμεσά Τους Είναι Γκάρι Όλντμαν Και Γουίλεμ Νταφόε, Michael Pitt Και Ο Adrien Brody, Χάρβεϊ Καϊτέλ Benicio Del Toro. Και Η Γαλλίδα Ηθοποιός Léa Σεϊντού Έγινε Το Πρόσωπο Της Prada Άρωμα Καραμέλα.

Στη Μνήμη Του Ότι Η Μόδα Σπίτι Prada Ξεκίνησε Ως Μια Εταιρεία Κατασκευής Βαλίτσες Και Τσάντες, Το Λογότυπό Της, Διατηρεί Τις Ίδιες Ετικέτες Ματιά-μέταλλο Με Δερμάτινα Προϊόντα. Η Επιγραφή Στο Λογότυπο Του Prada Milano 1913 "περιέχει Πληροφορίες Σχετικά Με Τον Τόπο, Το Χρόνο Και Το Όνομα Του Δημιουργού Της Μάρκας.

Ιστορία Της Μάρκας Ξεκίνησαν Στο Μιλάνο, Όπου 1913 Έτος Mario Prada Άνοιξε Ένα Κατάστημα Που Υλοποιεί Κομψό Ταξιδιωτικοί Σάκοι. Η Εταιρεία Ήταν Γνωστή Τότε Ως Fratelli Prada («prada Αδελφών»).

Η Τεχνογνωσία Ήταν Να Χρησιμοποιήσει Για Την Παραγωγή Των Αξεσουάρ Μαλακό Δέρμα Του Θαλάσσιου Ίππου. Αποκλειστικό Υλικό Και Η Άριστη Ποιότητα Κατασκευής Επέστησε Την Προσοχή Fratelli Prada Πλούσιους Πελάτες.

Μέχρι Το Τέλος Της 1970 's Ζήτησης Για Τσάντες Πολυτελείας Από Python, Ένα Θαλάσσιο Ίππο Και Ένας Κροκόδειλος Έπεσε Απότομα. Η Εταιρεία Ήταν Στα Πρόθυρα Της Καταστροφής. Νέα Ζωή Στο Σπίτι Μόδας Prada Έχει Miuccia Prada, Εγγονή Του Mario, Ηγέτης Μάρκα Το 1978. Το 1989, Εκτός Από Το Δέρμα Εμπορευμάτων Συλλογές Κυκλοφόρησε Την Πρώτη Συλλογή Των Ειδών Ένδυσης (και Τώρα Το Κάνουν Τακτικά). Και Το 1992-m Εμφανίστηκε Πιο Δημοκρατική Γραμμή Μάρκα Miu Miu (υποκοριστικό Του Ονόματος «miuccia).