Φίλτρο

  • Price
    € -
Paco Rabanne

Το γαλλικό οίκο μόδας στο Paco Rabanne ιδρύθηκε το 1966, ο σχεδιαστής πίσω από το εμπορικό σήμα γεννιέται στην Ισπανία Paco Rabanne, ο οποίος μεγάλωσε στο Παρίσι. Αν και ένας αρχιτέκτονας από εκπαίδευση, μπαίνει στον κόσμο της μόδας, δημιουργώντας κοσμήματα για άλλους οίκους μόδας, πριν ξεκινήσετε να διατυπώσει (εισαγωγή καινοτόμων υφάσματα στα ενδύματα, όπως μέταλλο και χαρτί).

Το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε από Paco Rabanne, Calandre, ξεκίνησε το 1969. Είναι αποκομίζοντας μεγάλη επιτυχία και οδήγησε στην απελευθέρωση πολλών διαδοχικών αρωμάτων (άνδρες και γυναίκες). Σήμερα η εταιρεία παράγει και πωλεί είδη μόδας και αρωμάτων σε συνεργασία με την Puig.

Με τις δωδεκάδες των αρωμάτων, Paco Rabanne σήμερα λειτουργούν με κόσμο φημισμένων αρωματοποιών όπως τύπου Olivier, Emily (Bevier), Filippo Koperman Ann Polž, Olivier, Dominique Ropion, Jacques Cavalier, και πολλοί άλλοι που θα βοηθήσουν στη δημιουργία αποκλειστικών αρωμάτων, που προσφέρονται από το εμπορικό σήμα.

Σήμερα Paco Rabanne κατέχει ένα πολύ δημοφιλές άρωμα άρωμα 35 σειρά.

Paco Rabanne είναι επίσης δημοφιλής με σχεδιαστή εμφανίσεις της κοστούμια στην τέχνη του κινηματογράφου και κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Rabanne, επίσης, ενδιαφέρονται για το παραφυσικό και στη συνέχεια έγινε η συγγραφέας πολλών βιβλίων για τέτοια θέματα, από τις οποίες η πιο δημοφιλής είναι Τροχιάς (θέμα Ψυχολογία) Τροχιά - από τη μια ζωή στην άλλη (θέμα Ezoterika) Αποκάλυψη (θέμα Ψυχολογία) στη μέση χρόνο.

Το 2005, Paco Rabanne είχε την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στη Μόσχα. Ο λόγος για την εμφάνιση των εικόνων είναι με τα λόγια του: «είμαι 72 ετών και θέλω να δείξουμε στον κόσμο τα σχέδια πριν φύγω από αυτόν τον πλανήτη. Εγώ δεν έχω τους δείξει σε κανέναν, με εξαίρεση το Ελ Σαλβαδόρ αν 30 χρόνια που μου είπε να συνεχίσω.»

Rabanne θέλει κεφαλαίων από την έκθεση που θα διατεθούν για τις γυναίκες θύματα του Μπεσλάν της βομβιστικής επίθεσης στην πόλη, η οποία σκότωσε 319 ομήρους, μεταξύ των οποίων 186 παιδιά, 12 υπαλλήλους και άλλα 31 άτομα.