Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Nina Ricci

Το Άρωμα Mademoiselle Ricci Είναι Ένα Άκρως Ευαίσθητο Και Πρωτότυπο Άρωμα, Το Οποίο Είναι Χτισμένο Σαν Ένα Μπουκέτο Τριαντάφυλλα Προς Τιμήν Της Miss Ricci. Πρόκειται Για Ένα Διαχρονικό Άρωμα Για Να Ζήσετε Και Να Ξαναζήσετε Το Παιχνίδι Της Αγάπης Με Την Απαραίτητη Μυρωδιά Να Σας Συντροφεύει. Το Eglantine, Η Rose Centifolia, Η Πικροδάφνη Και Το Ροζ Πιπέρι Στα Συστατικά Του Mademoiselle Ricci Εκφράζουν Κάθε Πτυχή Αυτής Της Ακαταμάχητης Προσωπικότητας, 

Την Τρέλα Και Την Εθιστική Της Αποπλάνηση. Ο Αρωματοποιός  Alberto Morillas Επιλέχθηκε Για Να Δημιουργήσει Αυτό Το Νέο Nina Ricci Άρωμα Μαζί Με Τη Σχεδιάστρια. Οι Βασικές Του Νότες Είναι Τα Λευκά Ξύλα Και Ο Μόσχος, Οι Μεσαίες Νότες Η Πικροδάφνη Και Τα Άνθη Ροδιάς Ενώ Οι Νότες Κορυφής Του Mademoiselle Ricci Είναι Άγριο Τριαντάφυλλο Rose Centifolia Και Το Ροζ Πιπέρι.

Το Mademoiselle Ricci Είναι Σίγουρα Ένα Γυναικείο Άρωμα Που Θα Σας Χαρίσει Πολλά Κοπλιμέντα, Θα Σαγηνεύσει Τους Γύρω Σας Με Τον Πιο Γλυκό Τρόπο Και Θα Δώσει Άλλη Πνοή Στον Αέρα Που Αποπνέετε Καθημερινά.

Δεν Χρειάστηκαν Παρά Μόνο Λίγα Χρόνια Για Το Άρωμα Nina, Ώστε Να Καθιερωθεί Στην Αγορά Των Αρωμάτων Μέσα Από Ένα  Απ’ Τα Μεγαλύτερα Success Story.

Το Άρωμα Αυτό, Που Κυριαρχεί Σε Αναρίθμητες Αγορές Και Συγκαταλέγεται Ανάμεσα Στα Τοπ -σε Πωλήσεις- Αρώματα Στον Κόσμο Απ’ Την Αρχή Του Λανσαρίσματός Του, Παρασύρει Έναν Ολοένα Μεγαλύτερο Αριθμό Νέων Γυναικών Από Ότι Λένε Τα Στοιχεία.

Χάρη Στην Διάδοσή Του Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Και Τις Αποκλειστικά Εμπνευσμένες Online Εμπειρίες, Το Nina Έχει Κατορθώσει Να Δημιουργήσει Γερούς Συνδέσμους Και Να Χτίσει Μια Μοναδική Σχέση Με Τις Νεαρές Γυναίκες Όλου Του Κόσμου.

Με Σχεδόν 3 Εκατομμύρια Οπαδούς Στη Σελίδα Του Στο Facebook, Κατέχει Την Πρώτη Θέση Στις Σελίδες Αρωμάτων Των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.  Και Τώρα Γιορτάζει Τα 10α Γενέθλιά Του Με Τον Πιο Κατάλληλο Τρόπο.

Σύμφωνα Με Τα Λεγόμενα Το L'air Du Temps Παρελάσε Αντάξια Δίπλα Σε Αρώματα Μύθους Του Τοπ 5 Της Εποχής, Πλάι Σε Ονόματα Όπως Shalimar, Chanel No5, Aprege Και Joy. Αν Σκαλίσουμε Ακόμα Περισσότερο Την Ιστορία Θα Δούμε Πως Η Nina Ricci Ήταν Η Πρώτη Που Χρησιμοποίησε Κρυστάλλινα Μπουκάλια Και Καπάκια Όταν Άλλοι Οίκοι Χρησιμοποιούσαν Απλό Γυαλί. 

Καθώς Περνούσε Ο Καιρός Η Μόδα, Οι Τάσεις, Οι Απαιτήσεις Άλλαζαν Έτσι Τρία Χρόνια Μετά, Το Πρωταρχικό Απλό Μπουκάλι Αντικατέστησε Ένα Έργο Τέχνης Στολισμένο Με Δύο Όμορφα Κρυστάλλινα Σαγρέ Περιστέρια Σύμβολα Ελευθερίας Και Αγάπης Γεννημένα Πάλι Από Τον Marc Lalique.