Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Lancome

Arman Petižan, δημιουργός της εταιρείας Lancôme, αγαπούσε σε μου ζωή τέσσερα πράγματα-Γαλλία, γυναίκες, χλιδή και τριαντάφυλλα. Το 1935 ως αρωματοποιός και αισθητικός, κατάλαβε το όνειρό του να ξεκινήσει το δικό του εμπορικό σήμα. 

Το boutique άνοιξε τις πόρτες του στο rue Faubourg Saint-Honoré» Αρ. 29, και σύντομα γίνεται και τη διεύθυνση της Lancôme ινστιτούτο ομορφιάς. «Γιατί δημιούργησε η Lancôme;»-θα εξηγήσει μια μέρα Arman Petižan-"γιατί είχα την ευκαιρία να καθορίσει ότι οι Γάλλοι λιγότερο σημαίνει κάτι στα προϊόντα της μόδας και της ομορφιάς. Δύο αμερικανικά σπίτια είχαν τον έλεγχο όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Νόμιζα ότι θα είχα τουλάχιστον ένα γαλλικό εμπορικό σήμα για να διατάξει να Αμερικής. "Arman Petižan γεννήθηκε το 1884.

Σουρ την ήσυχη γαλλική επαρχία του Άγιος Loup Lemuz.

Στα νιάτα του, μαζί με τον αδελφό του ασχολούνται με το εμπόριο αγαθών από την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική. 

Μέχρι το πρώτο αδέλφια Petižan παγκόσμιος πόλεμος έφερε τα πάντα, από τα ακριβά κρασιά υφάσματα και μηχανήματα.

Εξάγονται και αρωματοποιίας, αλλά στη συνέχεια ΑΡΜΩΝ εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ότι θέλει να γίνει το πάθος του. Άγιος Loup sur Lemuz με την έναρξη του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, Arman Petižan κλήθηκε στο στρατό.

Διαχείριση, η γνώση για την εκτενή επαγγελματική του πείρα και γνώση ξένων γλωσσών, τον έστειλε στη Νότια Αμερική για να πραγματοποιήσει το σημαντικό κράτος αποστολές. Petižan έπρεπε να πείσουμε τις χώρες της Νότιας Αμερικής να γίνει σύμμαχος της Γαλλίας στον πόλεμο. 

Το 1917. voenniziraniât Petižan συνοδεύονται οι πρεσβευτές της Χιλή και Βραζιλία κατά τη διάρκεια επισκέψεών τους στη Γαλλία. Κατάφερε να γοητεύσει τους με την ιστορία της Γαλλίας, στην πραγματικότητα έφερε τους στους συμμάχους.

Μετά το τέλος του πολέμου για το βραβείο της η Petižan προσφέρθηκε να επιλέξουν μεταξύ των δύο θέσεων.

Πρέσβης της Γαλλίας στην Βραζιλία ή υπουργός προπαγάνδας.

Αλλά ένιωθε ότι η πολιτική δεν ήταν η αποστολή και πεπρωμένο και να δώσει αυτές τις προτάσεις που είναι τόσο ελκυστική.

Armand Piaget μετά άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία καλλυντικών Coty, όπου το θρυλικό François Coty ονομάζεται «Ναπολέων στην αρωματοποιία», έγινε σύντομα τον δάσκαλό του. Έμαθε η Petižan από δύο πολύ σημαντικά πράγματα στον κόσμο των αρωμάτων.

Coty είπε: «δώσουν στις γυναίκες την καλύτερη σύνθεση από αρώματα.

Φανταστείτε τα αρώματα σε φιάλες με μια απλή εκτέλεση, αλλά με άψογη γεύση, τοποθετήστε μια λογική τιμή και εκεί είναι μια επιχείρηση που ο κόσμος έχει δει ποτέ πριν ". 

Το δεύτερο ήταν: «άρωμα πρέπει να διεγείρουν όχι μόνο την αίσθηση της όσφρησης, αλλά και τα μάτια. 

François Coty με τη σύζυγό του Petižan δεν ήταν, ωστόσο, συμφωνεί με τη φιλοσοφία της Coty ώστε να είναι γενικά διαθέσιμη για αρώματα και ονειρευτεί κατάστημα της parfûmerijnoto παραγωγής.

Αυτό ήταν ένα σημαντικό μέρος της διαφωνίας που είχε, ενώ συνεργάζεται με Coty. Θα πάρει πολύ χρόνο και Armand Petizhan θα επιστρέψουν και να θυμηθούμε αυτά τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά για το χρόνο εργασίας και ανέβηκε τη σκάλα της καριέρας του, μέχρι που ήρθε με τον Διευθυντή της αυτοκρατορίας Coty. 

Σκαρφάλωσε στην κορυφή, Armand αποφάσισε να πραγματοποιήσει παλιό όνειρο του, δηλαδή την επιστροφή γαλλικό άρωμα παλιάς τους δόξας, υποχώρησαν σε εταιρείες των ΗΠΑ στη δεκαετία του '20 και του '30 του περασμένου αιώνα. 

Μετά το θάνατο του Francois Coty, Petizhan άφησε τη θέση του. Ήθελε να δημιουργήσει και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, μοναδική. 

Petizhan είχε εξαιρετική διαίσθηση. Και τον βοήθησε όχι μόνο στην αρωματοποιία, αλλά και στις επιχειρήσεις.

Βρήκε τη δική του εταιρεία Lancome τον Φεβρουάριο του 1935.

Όταν ήταν 50 χρόνια. και στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται πλειάδα ειδικών αναμφισβήτητη - ήταν ενωμένα μεταξύ τους με τους αδελφούς d'Ornan / μία εκ των οποίων στη συνέχεια δημιουργεί μάρκα Sisley /, χημικός Πιέρ.

Της LANCÔME όνομα προέρχεται από μια παραμορφωμένη εκδοχή του προφορά του κάστρου της κοιλάδας του Λίγηρα, που φέρει το όνομα «Le Cheteau de Lancosme». 

Le Cheteau de Lancosme Armand θεωρείται πρόταση για μια τέλεια ενσάρκωση από το γαλλικό και το μεγαλείο ανάστημα &, ένα σύμβολο κύρους και αρμονία. Ως «s «δυσανάγνωστο, Armand αποφάσισε να προσθέσει μια έμφαση στο γράμμα "Τ".

Η αγάπη της γαλλικής κομψότητας και θαυμασμό της ομορφιάς που ενσωματώνονται σε το εμπορικό σήμα έγινε η κύρια φιλοσοφία.