Φίλτρο

  • Price
    € -
Guerlain

Πίσω από κάθε διάσημο εμπορικό σήμα είναι ένας μύθος. Χωρίς αυτήν, απλά δεν θα ήταν ενδιαφέρουσα. Αυτό συμβαίνει για ορισμένους να πει με περισσότερο πάθος και διακόσμηση, αλλά με φόντο μια τέτοια δημιουργίες "La Maison Guerlain" e πραγματικά μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 180 χρόνια ιστορίας και πάνω από 700 αρώματα. Ομορφιά και αισθησιακό ψυχή εμπειρίες ενέπνευσε τους άνδρες της μεγάλης δυναστείας των Guerlain στη δημιουργία τους αριστουργήματα.

Η ιστορία αρχίζει την έναρξή του όταν το 1828. Σπίτι με Πιέρ Φρανσουά Pascal Gerlen/Pierre François Pascal Guerlain / "Gerlen" / "La Maison Guerlain», ανοίγοντας το πρώτο φαρμακείο αποθηκεύει σε Rue de Rivoli στο Παρίσι. Αυτός είναι ένας νεαρός χωριάτης ήρθε στην πόλη μετά την παραλαβή διπλώματος στην Αγγλία για Medic-χημικός, όπου μεταξύ άλλων έχει φιλοτεχνήσει γνώση και για σαπούνια. 

Αν ο νεαρός φαρμακοποιός από εκπαίδευση και φύση-θαυμαστής της γυναικείας ομορφιάς, υπέθετε ότι μετά από ένα τέταρτο του αιώνα με τις συνθέσεις της αρωματοποιίας, θα κάνει μια προσωπική parfûmer Royal οικογένειες στην Ευρώπη. Δεν είναι προφανές ότι αυτός ούτε θάρρος και επιμονή, επιπλέον, έχει μια γεύση για την ποιότητα και την καλή διαίσθηση.

Παρίσι αυτή τη στιγμή ζουν στο ρυθμό του βαλς και ρομαντισμού. Ο Βίκτωρ Ουγκώ είναι το αποκορύφωμα της φήμης του, θεατρικός συγγραφέας και ποιητής Alfred De Musset-ρομαντική πηγαίνει με μεγάλα βήματα προς το καλλιτεχνικό στερέωμα. Το 1830 βασιλιά Λουδοβίκο Φίλιππο που παραχώρησε το στέμμα του Καρόλου x, πριν ο ίδιος να αντικατασταθεί το 1848 από Louis Napoleon Bonaparte, η μελλοντική Napoleon ΙΙΙ. 

Guerlain ιδρύθηκε το 1828 έτος Πιέρ Φρανσουά Pascal Gerlenom, έναν Γάλλο που έλαβαν τη χημική εκπαίδευση στην Αγγλία. Κατά την πρώτη, αυτό άρωμα σπίτι υπήρχε όπως ένα κατάστημα φαρμακείο στα κελάρια του Guerlain αναμιγνύεται τα αρώματά τους. 

Οι πελάτες ήταν λίγες, αλλά αρκετά διάσημων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, ο Μπαλζάκ και του Ναπολέοντα ΙΙΙ, για το γάμο, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά Impériale Eau de Cologne Eau de Cologne. Αργότερα δημιούργησε τις μυρωδιές να Queens Victoria και Ισαβέλλα Β΄ της Ισπανίας. Pierre François Guerlain πέθανε το έτος 1864.

Με πάνω από 175 χρόνια ιστορίας, η γαλλική εταιρεία Guerlain είναι από τα παλαιότερα σπίτια άρωμα στον κόσμο. Γνωστή για τα σπάνια και πολυτελή υλικά, που περιλαμβάνουν σε αρώματα (έχουν ακόμη και φυτείες τους), Guerlain είναι επίσης εμπορικό σήμα που χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνικές – είναι επίσης ο πρώτος που θα περιλαμβάνουν συνθετικά συστατικά σε άρωμα.

Guerlain είναι μια εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1828 από Pierre-François Pascal Gerlan. Το πρώτο σύγχρονο άρωμα αναπτύχθηκε by Guerlain και λέει Jicky. Δημιουργήθηκε το 1889 (d). από τότε, η εταιρεία είναι ο δημιουργός του μερικά από τα καλύτερα αρώματα στην ιστορία της αρωματοποιίας, που περιλαμβάνουν Mitsouko (1919), Shalimar (1925) και Vetiver (1959).

Το 1994 η μάρκα αγοράστηκε από LVMH, Guerlain το 2002, είναι τώρα επίσημα μια οικογενειακή επιχείρηση. Δημιουργήσει πάνω από 300 άρωμα, σήμερα καταφέρνει να Guerlain προσφέρει μοναδικές γεύσεις για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.