Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Gucci


Gucci εταιρεία ιδρύθηκε στη μέση του 1921. Δημιουργός του είναι Gucio Guci εμφορείται από τις σακούλες όμορφη επιβατών, διάβαση πεζών που φορούσε στο χέρι του. Είδε τους κάθε μέρα, όπως αυτή διαμορφώθηκε με τη δουλειά του ως ένα Bellman στο Savoy στο Λονδίνο.

 Δεν έχει πολύ καιρό μετά επέστρεψε στη Φλωρεντία με μια μεγάλη και κερδοφόρα ιδέα. Gucio ήθελε να περιορίσετε τον τύπο και το στυλ σακούλες για να δημιουργήσετε τσάντες ειδικά για την ευγενή και οι πλούσιοι προσωπικότητες.

Ο ιδρυτής της όλα τα αρώματα είναι αρώματος Gucci ξεκίνησε περίπου 9 χρόνια μετά Guccio δεν είναι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς. 

Το άρωμα αυτό εμφανίζεται στο 1974 άρωμα για κυρίες Gucci No 1, φυσικά να δείξει τη διαδρομή ενός αριθμού από άλλες σειρές για άνδρες και γυναίκες ως ένα από τα πρώτα 3 είναι Gucci και Gucci LArte di. 

Kriativniât επικεφαλής της εταιρείας στη δεκαετία του 1990, είναι ο Tom Ford, ο οποίος διατήρησε τη θέση μέχρι το 2005. Στη συνέχεια η διοίκηση της εταιρείας εξαγοράστηκε Φρίντα ΓΙΑΝΝΗ. Gucci στέκεται περήφανα σε περισσότερες από 35 άρωμα που δρομολογήθηκαν χάρη σε διάσημους σχεδιαστές, Dominique Ropion Caro Daniela Roche-Andrier.