Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Givenchy

Aρώματα, αναγνωρίζονται από την καταπληκτική κομψότητα και αισθησιασμό που φοράτε ως ένα σύμβολο της ομορφιάς. 

Ο ιδρυτής της μάρκας είναι-Hubert de Givenchy, αφιερωμένο στην το σύνθημα, φόρεμα που κληροδότησε και τους εμπορικό σήμα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

 Αυτό το σύνθημα, σίγουρα υποδηλώνει ότι η μάρκα στο προσκήνιο ήταν πάντα γυναίκες, αν και οι άνδρες δεν πρόκειται να ξεχαστούν. 

Μια σειρά από μάρτυρες μια σειρά από σχόλια, συλλογές, αξεσουάρ και αρώματα, φυσικά!

17 χρόνια Γάλλος Hubert de Givenchy να μετακομίσει στο Παρίσι, όπου και απέκτησε εμπειρία σε πολλές από τις σημαντικές Γαλλικά σχεδιαστές οδήγησε την αγάπη της μόδας. Το 1952, αποφάσισε να μείνει για να βοηθήσει τους άλλους και δημιουργεί το δικό του εμπορικό σήμα. 

Μου πρώτη Givenchy παρουσιάζει στη σουίτα του στο πάρκο Monceau, όπως οικιακή απόδοση αυτού γίνεται μια αίσθηση. Έτσι αρχίζει η ιστορία της μάρκας.

Μοιραία συνάντηση στη ζωή του Hubert de Givenchy ήταν τη συνάντησή του με την ηθοποιό Όντρεϊ Χέπμπορν και, στη συνέχεια, άρχισαν να φτιάχνουν ρούχα για τον κόσμο του κινηματογράφου. 

Τα επόμενα χρόνια, συνεργάστηκε με πολλές διασημότητες και τα αστέρια όπως η Δούκισσα του Windsor, Kelly επιείκειας πριγκίπισσα του Μονακό και η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών η Jacqueline Kennedy.

Givenchy αρώματα είναι πολύ κομψό, πρωτότυπο και πάντα προσφέρει κάτι νέο.

 Καθώς και στη μόδα, και στους τομείς των αρωμάτων που συμβολίζει την έμπνευση της μάρκας Givenchy παραμένουν γυναίκες. 

Το πρώτο άρωμα L Interdit ' Παρουσιάστηκε το 1957 και αμέσως έγινε μπεστ σέλερ. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς γεύσεις Givenchy Hot Couture δημιουργείται γυναικών άρωμα για τις γυναίκες που ψάχνουν για την πραγματική ποιότητα και χάριτος. 

Του προστάτη αλλά αποτελεσματική δομή, να γίνει Hot Couture το άρωμα που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του τάσεις της μόδας. 

Μια άλλη πολύ δημοφιλής θηλυκό Ange Ou δαίμονα του μυρωδιά, η οποία είναι γνωστή με παιχνιδιάρικο πνεύμα .

 Άρωμα Givenchy Play είναι δημοφιλής μεταξύ των γυναικών και μεταξύ των ανδρών, βοηθά να ξεφύγουν από μέρα σε μέρα και συμβολίζει ελευθερία και ένα καθαρό μυαλό.