Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Escada

Τι Γνώμη Έχετε, Τι Είναι Κοινό Μεταξύ Των Κοσμικών L′vicami, Ηθοποιούς, Γυναικών Επιχειρηματιών; Είναι Όλοι Με Δέος Από Φορέματα, Επαγγελματίες Ταιριάζει Και Αθλητικά Escada. Σουηδικό Μοντέλο Margareta Και Γερμανού Επιχειρηματία Βολφγκαγκ Συναντήθηκαν Σε Ένα Θέρετρο Σκι. Ο Καρπός Της Αμοιβαίας Αγάπης Τους Έχει Γίνει Ένα Εμπορικό Σήμα Escada. He Ήξερε Πολλά Σχετικά Με Τις Πωλήσεις, Που Δημιούργησε Με Επιτυχία Ένα Chic Εξαρτίσεις.

Το 1976 Κυκλοφόρησε Την Πρώτη Συλλογή. Όλα Τα Ρούχα Ήταν Σπορ. Αυτό Το Θέμα Που Επιλέχθηκε Για Έναν Λόγο. Και Margaretha Και Βολφγκαγκ Αγαπημένα Σπορ Και Ένα Δραστήριο Τρόπο Ζωής. Μοντέρνο Σπίτι Του Έδωσαν Το Όνομα Προς Τιμήν Του Το Αγαπημένο Άλογο Κούρσας-èskady, Που Συχνά Ήρθε Στη Γραμμή Τερματισμού Πρώτος.

Από Τις Πρώτες Συλλογές Της Μόδας Αγάπη Φωτεινά Χρώματα, Ακριβά Υφάσματα Και Ραπτική. Πέρασαν Αρκετά Χρόνια Και Η Σύζυγος Αποφάσισε Να Ξεκινήσει Την Παραγωγή Ρούχα Για Κάθε Μέρα. Τότε Εμφανίστηκε Η Σειρά Αξεσουάρ Και, Βέβαια, Βραδινά Φορέματα, Που Έγινε Ακόμη Πιο Δημοφιλής Μετά Η Ηθοποιός Kim Basinger Πήρε Το Όσκαρ Στο Κομψό Φόρεμα Από Escada Χλωμό Χρώμα Φιστίκι.

Η Γνωστή Εταιρία Κόσμο «escada» Ιδρύθηκε Από Παντρεμένο Ζευγάρι Margaret Και Wolfgang Ley Στο Έτος 1976 Στο Μόναχο. Πριν Το Γάμο, Η Margaret Ήταν Ένα Μοντέλο Του Οίκου Μόδας Παρίσι Και Στα 1960 Ετών Που Ασχολούνται Με Το Σχεδιασμό Και Την Κατασκευή Ενδυμάτων Στη Γερμανική Εταιρεία  Όπως Εμπειρία Στον Τομέα Της Margaret Είχε Ήδη Τη Δική Του Εταιρεία, Πήρε Την Ευθύνη Για Το Σχεδιασμό Των Συλλογών Και Συζύγου Βολφγκαγκ Που Ασχολούνται Με Διοικητικά Και Οικονομικά Θέματα.

Η Πρώτη Συλλογή Της Μάρκας Κυκλοφόρησε Το 1978, Το Έτος Το Σύνολο Lineup Της Θηλυκότητας Και Κομψότητας Που Αποπνέει, Κορεσμένα Και Φωτεινά Χρώματα, Ασυνήθιστους Συνδυασμούς Χρωμάτων Και Εκτυπώσεις. Αρχικά Margaret Έμφαση Σε Πλεκτά, Αλλά Με Τον Καιρό Να Επεκτείνει Το Προτεινόμενο Φάσμα Της Ένδυσης Που Είχε Κάνει Στην Συλλογή Από Δέρμα Και Άλλα Υλικά.