Φίλτρο

  • Price
    € -
Dupont

Ιστορία της μάρκας S.T. Dupont άρχισε στο έτος 1872. Simon Tissot-DuPont, ο ιδρυτής της μάρκας, ανιψιός του Δικαστηρίου προσωπογράφος, συχνά σε μια αριστοκρατική κοινωνία της Γαλλίας. Αρχικά ιδρύθηκε από τον ίδιο, το εμπορικό σήμα κατασκευασμένο δέρμα εμπορευμάτων-τσάντες, βαλίτσες και πορτοφόλια.

Άριστη ποιότητα και έναν περιορισμένο αριθμό των πραγμάτων επιτρέπεται μάρκα S.T. Dupont να κερδίσει τις καρδιές των γυναικών οπαδών της εξαίσια, ομορφη, εξαιρετική ποιότητας του ακριβά πράγματα.

Σταδιακά τεχνικές κατασκευής έχουν εξελιχθεί, αλλά σταθερή παρέμεινε πάντα την υψηλότερη απαίτηση σήματα στα προϊόντα τους. Σήμερα, η Antonello Italia δημιουργεί μια μεγάλη ποικιλία από διάφορα προϊόντα. Περήφανοι χάλυβα αναπτήρες. Ρολόγια, μολύβια, γυαλιά της εν λόγω εταιρείας στον κόσμο, γνώστες αποτιμώνται με τον ίδιο τρόπο όπως το εμπορικό σήμα Ferrari στις κοινωνίες.

Υπάρχουν περίπου χιλιάδες προϊόντα που παράγονται με την επωνυμία S.T. Dupont: αυτό δερμάτινα προϊόντα, αναπτήρες, ρολόγια χειρός, εξαρτημάτων πούρων, χαρτικά, ρούχα, κοσμήματα, αρώματα.

Στο έτος 1871 γιος Miller από Savoie Simon Tissot Dupont έφτασε στο Παρίσι στο θείο του, ο οποίος έγινε προσωπογράφος δικαστήριο να τον βοηθήσει στο έργο του. Συχνά, επίσκεψη με τον θείο στα σπίτια των ευγενών και οι πλούσιοι αστοί, νέοι Dupont αναφλέγεται μια επιθυμία για να ανοίξετε τη δική τους επιχείρηση, που συνδέονται με τις πολυτέλειες. Μετά από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες προσφορά πλούσιοι κύριοι ερωτήσεις πράγματα Dupont άνοιξε το έτος 1872 εργαστήριο για την Παρασκευή δέρμα, που βρήκαν την μεγάλη ζήτηση μεταξύ των γαλλικών επιχειρηματίες, πολιτικοί και διπλωμάτες. 

Βαλίτσες που έγιναν με μη αυτόματο τρόπο και ήταν πολύ υψηλής ποιότητας, διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους και μέταλλα, αλλά παρέμεινε συγκρατημένη κομψότητα και την εκλεπτυσμένη κομψότητα της αυτό το κομψό. Είναι δερμάτινα είδη που σηματοδότησε την έναρξη της άνθησης κόσμο της φήμης σήματος S.T. Dupont.

Πάροδο του χρόνου η γκάμα των δερμάτινων προϊόντων επεκτάθηκε, υπήρχαν βαλίτσες, πορτοφόλια, ζώνες, καθώς και κομψό Ανδρικά αξεσουάρ-κιτ για τους καπνιστές πούρων, χαρτικά. Μεγάλωσε και τους πελάτες μάρκα S.T. Dupont: ανάμεσά τους ήταν δούκες του Windsor, βασίλισσα της Δανίας και Σιάμ, μαχαραγιά ινδική, αραβική σεΐχηδων.

Ότι όλα ξεκίνησαν πίσω στο έτος 1872, όταν είναι μικρά αλλά φιλόδοξη Simon Tissot-DuPont στο Παρίσι άνοιξε το εργαστήριο για την παραγωγή του ακριβά δερμάτινα αξεσουάρ. Παρεμπιπτόντως, το εμπορικό σήμα είναι τίποτα, όπως αρχικά και το επώνυμο του ταλαντούχους masters-σ. μ. Dupont.

Ανταλλακτικά χωρίς χρήματα για να βρείτε νέες μεθόδους για το χειρισμό των αξεσουάρ, Dupont μαθαίνει τεχνικές αρχαία επεξεργασίας της Λάκκας, του οποίου η πρώτη ύλη σε μικρές ποσότητες που συγκομίζονται στις όχθες του κόκκινου ποταμού στην Κίνα και να στείλετε στη Γαλλία. Μια διαδικασία μοναδικό επίστρωμα, το μυστικό των οποίων είναι ακόμα άλυτα tajnojS. τ. DuPont, για την μοναδική ομορφιά και το βάθος χρώματος. Λεβάντα, sumerečno μπλε, μωβ, κοράλλι, χρυσή χελώνα-τι εξωτικό μόνο σκιές συλλογές γραμματοσήμων!

Της 20-ες του εικοστού αιώνα, γιοι της Dupont κληρονομήσει την οικογενειακή επιχείρηση, επιχείρηση για την παραγωγή του ταξιδιώτη βαλίτσες είναι χειροποίητες και κατασκευάζονται με την υψηλότερη ποιότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο στη συνέχεια και στον αιώνα μας, τα περισσότερα προϊόντα είναι χέρι S.T. Dupont. Δηλαδή βαλίτσες έφερε μάρκα για την παγκόσμια φήμη και αναγνώριση. 

Για να δημιουργήσετε μόνο ένα από αυτά έφερε σχετικά με τους ειδικούς 17. Σοβαρή προσέγγιση για το θέμα, εντιμότητα και ποιότητας χειροποίητα, μοναδικά μοντέλα και αδιαμφισβήτητο ταλέντο τελικά ενοποιημένες αδελφοί επάνω σε ένα βάθρο.

Γκουρμέ τσάντες S.T. Dupont σταδιακά απέκτησαν την ιδιότητα του πολύτιμα δώρα και, όλο και περισσότερο, συνοδευόμενο διακινούμενο ευγενή και σεβαστούς μέλη βασσιλικής οικογένειας-βασίλισσα της Δανίας, ο Δούκας και Δούκισσα Merry, Maharaj Patiala, βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα. Έτσι η μάρκα έχει κυριαρχήσει η πρώτη υπόσταση-«τέχνη του ταξιδεύειν».