Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Carolina Herrera

Carolina Herrera-δημοφιλής ετικέτα άρωμα. Carolina Herrera γεννήθηκε το έτος 1939 στο Καράκας, η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, σε μια μεγαλύτερη επιρροή και πλούσια οικογένεια. Ως διάδοχο της γης και κοσμική νύχτα, το 1970-ες Carolina Herrera έγινε το εικονίδιο κόσμο στυλ.

Δίψα για τη δημιουργικότητα και το σχεδιασμό ιδέες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την στο Καράκας. Η οικογένεια αρχικά 80-x μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δημιουργήθηκε η ετικέτα από Νέα Υόρκη Carolina Herrera. Αστέρια και σημαίνοντες γυναίκες στο κόσμο που πάντα προτιμούσε στυλ από Carolina Herrera, τα ρούχα της αγαπούσε Jacqueline Kennedy. Το 2000 το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Νέα Υόρκη. Καρολίνα ήταν πάντα ένα εξαιρετικό άρωμα γεύση. Ευνοείται από τα συστατικά ήταν Tuberose και η jasmine.

Το πρώτο άρωμα με την επωνυμία Carolina Herrera εμφανίστηκε στο έτος 1987 και έγινε προσωπικό. Carolina Herrera άρωμα από Carolina Herrera δημιουργήθηκε στις χορδές και γιασεμί, τουμπερόζα, εξωτικά φρούτα, ξύλο, σανταλόξυλο. Αρώματα που παράγονται κατόπιν αδείας από την Puig ομορφιά. Το πιο δημοφιλές άρωμα είναι Carolina Herrera 212, η οποία είναι αφιερωμένη στην πόλη της Νέας Υόρκης, της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και δυναμική. Έλαβε αυτό το όνομα δεν είναι τυχαία, δεδομένου ότι το δωμάτιο 212 είναι τον τηλεφωνικό κωδικό της Νέας Υόρκης.

Εταιρεία Osnovatel′nica γεννήθηκε το 1939 στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, σε μια πλούσια οικογένεια. Είναι ακόμα στην νεολαία του έχει γίνει ένα προεξέχον κοσμική persona, αλλά, φυσικά, όχι μόνο λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα κληρονόμος επιρροή των γονέων, αλλά και επειδή είναι ταλαντούχος.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε μακριά Καράκας τους μόλις σκάει επάνω αυτό ευκαιρία-σε ένα μεγάλο κόσμο τράβηξε η δίψα της δημιουργικότητας, εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχεδιαστής σκέφτεται. Μετά της στις Ηνωμένες Πολιτείες και μετακόμισε όλη η οικογένεια. Είναι στην Αμερική δημιούργησε δισκογραφική εταιρεία υπό την ονομασία Carolina Herrera στη Νέα Υόρκη. Το πιο εύγλωττο πράγμα εγκαταστάσεις από Καρολίνα άρεσε να φέρει Jacqueline Kennedy.

Δεν είναι μόνο όμορφα ρούχα είναι το πάθος της Καρολίνας, είχε λεπτή parfûmernym γεύση, ειδικά τους αγαπημένους νότες από Tuberose και γιασεμί γεύσεις. Αυτές οι σημειώσεις και δημιούργησε προσωπικά άρωμα Carolina Herrera από Carolina Herrera το 1987.

Άρωμα από Καρολίνα-αισθάνονται τον εαυτό σας η θεά του

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει πολλά αρώματα, μεταξύ των που μπορούν να προσδιοριστούν:

Άρωμα Carolina Herrera 212 vip-είναι μια καινοτομία αλλά, δημιουργήθηκε με βάση το πρωτότυπο που δημιουργήθηκε το 1997. Αρχικά, το άρωμα είναι αφιερωμένη στην, ενεργητικός, ποικίλα Νέα Υόρκη που λάτρεψαν Καρολίνα.

 Από τον τρόπο, και το συμβολικό όνομα: 212-τηλέφωνο πόλη κώδικα. Υπάρχουν άλλες παραλλαγές στο θέμα του αρχικού, για παράδειγμα, 212 στον πάγο και σέξι. Άρωμα γυναίκας Carolina Herrera 212 ανήκουν στην οικογένεια των φρούτων χρώματος. Κορυφαίες νότες μυρίζει σαν φρούτα και σαμπάνια, μέσο-νου κάμψης ένα νόστιμο ροδάκινο, basic-ξύλο. Πολύ παθιασμένοι, συναρπαστική, νωχελική γεύση θα εκτιμήσουν τις γυναίκες διαφόρων ηλικιών.