Φίλτρο

  • Price
    € -
Cacharel

Cacharel Προέκυψε Στη Δεκαετία Του 1960, Κατά Τη Στιγμή Της Και Την Ελευθερία. Με Τον Τρόπο Του Πρώτη Συλλογή Μάρκα Cacharel Παρουσιάζει Πολύχρωμες Φούστες Και Μπλούζες. Το Αρχικό Άρωμα Cacharel Είναι Επίσης Πολύχρωμα Και Στίγματα,.

 Όλα Με Το Διακριτικό, Εμπαθές Κόκκινο Χρώμα Ως Το Amor Amor, Αφρώδη Μπουκάλι Λευκό Ή Βιολετί Νοα Να Με Πιάσουν Κάθε Άρωμα Cacharel Είναι Γνωστό Και Αγαπήθηκε Από Χιλιάδες Ανθρώπους Σε Όλο Τον Κόσμο.

Το 1975, Jean Bousquet Ζητούν Συνεργασία Στη L ' Oréal, Να Απελευθερώσει Μια Υπογραφή Άρωμα. Αναΐς Anaïs Από Cacharel Άρωμα Για Τους Εφήβους, Στα Όρια Μεταξύ Της Αθωότητας Και Της Θηλυκότητας. Πολύ Σύντομα Αυτά Τα Αρώματα Έχουν Βρει Πελάτες Και Έγινε Ένα Πραγματικό Σύμβολο Της Μάρκας Cacharel.

Ακολούθησαν Άλλοι: Eden, Λουλού, Noa Από Cacharel, Amor Amor Pour Homme  . Άρωμα Μάρκας Πεδίο Δραστηριότητας Προσπέρασε Σταδιακά-à-porter, Άρωμα, Εξασφαλίζεται Η Ευημερία Της Εταιρείας. Μόλις Σήμερα, Υπάρχουν 30 Cacharel Μάρκα Αρώματα.

Όταν Jean Bousquet Δημιουργεί Το Εμπορικό Σήμα Cacharel (Cacharel) Στις Αρχές Της Δεκαετίας Του 60 Του 20ου Αιώνα, Ήταν Ένα Από Τα Πρώτα Σχεδιασμού Σπίτια, Που Προσφέρουν Το Κουρέλι Εμπόριο Ως Εναλλακτική Λύση Στην Υψηλή Ραπτική.

Πάντα Μπροστά Από Την Εποχή, Cacharel Χτίζονται Βλέμμα Που Είναι Φρέσκο, Νεανικό Στην Καρδιά Και Μοντέρνα.

30 Χρόνια Πριν, Το Εμπορικό Σήμα Παρουσιάζει Το Πρώτο Γνωστό Άρωμα Anaïs Anaïs. Από Τότε, Το Εμπορικό Σήμα Της Κάθε Νεαρή Γυναίκα Αρώματα Για Κάθε Βήμα Της Ζωής Της: Anaïs Anaïs Για Το Θηλυκό, Amor Amor Από Κοινού Τρέλα Του Έρωτα Με Την Πρώτη Ματιά, Νοα Για Αθωότητα, Amor Tentation Να Αντιμετωπίσετε Το Άγνωστο Δυνάμεις Έλξης Και Scarlett Για Λεπτή Και Τολμηρή Ζητήθηκε Ομορφιά.

Κόψιμο, Συναρπαστικό Και Περιπετειώδη, Αλλά Επίσης Αφιερωμένο Στην Ποίηση, Κάθε Γεύση Του Cacharel Ιδιαίτερα Συναισθηματική Εμπειρία.