Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Bvlgari

Επενδεδυμένα με ιταλική μάρκα πολυτελείας Bvlgari ε δημιουργήθηκε από ΣΩΤΗΡΙΟΣ Βούλγαρης το 1884. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από το επίθετο του ιδρυτή, και το γράμμα "V" έχει ληφθεί από latinksiâ, όπου διαβάζεται ως «U», έτσι ώστε η λέξη προφέρεται ακριβώς «Bulgari».

Mάρκα είναι από Sotirio Βούλγαρη από την Ελλάδα, όπου και έμαθε να το εμπόριο με κοσμήματα. Έφυγε από τη χώρα το 1877 και μετακόμισε στην Κέρκυρα, και αργότερα στο Νεπάλ, πριν από τη διακοπή στη Ρώμη το 1881. Ξεκίνησε τη δική του εταιρεία το 1884 Bvlgari.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1905 με τη βοήθεια του γιου του Via dei Condotti και σύντομα έγινε διάσημος και επιτυχής. 

Τα πρώτα καταστήματα θα ανοίγουν τις πόρτες τους πίσω από granicia 1970 στη Νέα Υόρκη, Παρίσι, Γενεύη και Monte Carlo. Επί του παρόντος, η εταιρεία pritežavanad 300 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Eπιτυχία της μάρκας είναι λόγω της θαυμάσια κοσμήματα, αλλά τελικά άρχισε να προσφέρει ρολόγια, αξεσουάρ, τσάντες και αρώματα. Το πρώτο άρωμα του Bulgari Eau Parfumée au για τσάι Vert παρουσίασε το 1992.

Αυτή τη στιγμή η μάρκα Bvlgari έχει δημιουργήσει 40 αρώματα τελευταία ήρθε στην αγορά το 2012, αυτό είναι τόσο Bvlgari Omnia Coral.