Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Tom Ford

Τομ Φορντ Είναι Ένας Από Τους Πιο Χαρισματικούς Σχεδιαστές Της Εποχής Μας. Πριν Από Δημιούργησε Το Δικό Του Εμπορικό Σήμα Tom Ford Ήταν Υψηλότερα Αμειβόμενες Διευθυντής Τέχνης Στον Κόσμο Της Μόδας.

Γεννήθηκε Στο Τέξας, Έζησε Στο Νέο Μεξικό Και Santa Fe, Βαθμολογούν Το Γυμνάσιο, Πήγε Στη Νέα Υόρκη Και Είναι Εγγεγραμμένοι Στο Πανεπιστήμιο, Όπου Σπούδασε Ιστορία Της Τέχνης.

Με Τον Καιρό Κατάλαβα Ότι Αυτό Δεν Είναι Και Έπεσε Έξω. Αποφάσισε Να Γίνει Αρχιτέκτονας Και Εγγεγραμμένοι Στο Σχολείο Εφημερίων Γνωστό. Αλλά Και Πάλι, Μετά Από Αρκετά Χρόνια Μελέτης, Ford Που Συνειδητοποίησε Ότι Θέλει Να Σχεδιάσει Ρούχα Και Ρίχνουν Τις Σπουδές Του, Έφυγε Για Το Παρίσι.

Σπούδασε Σχέδιο Μόδας, Στην Πράξη, Που Εργάζονται Στο Τμήμα Δημιουργικής Του Ένας Διάσημος Αμερικανός Σχεδιαστής Cathy Harvick, Και Αργότερα Στο Perry Ellis Όπου Ανέλαβε Τη Θέση Του Καλλιτεχνικού Διευθυντή.

Τομ Φορντ Γεννήθηκε Στις 27 Αυγούστου 1961 Έτος Στο Τέξας, Την Πόλη Του Ώστιν. Μετά Το Σχολείο, Πήγε Στην Νέα Υόρκη, Όπου Σπούδασε Αρχικά Την Ιστορία Της Τέχνης, Αλλά Το Σχολείο Ποτέ Για Αυτή Την Ειδικότητα, Αρχίζει Να Σπουδάσετε Αρχιτεκτονική Στο Σχολείο Εφημερίων. Στη Συνέχεια Πήγε Στο Παρίσι, Όπου Συνέχισε Τις Σπουδές Του. Το 1986 Έτους Επιστρέφει Στη Νέα Υόρκη Και Ξεκίνησε Την Καριέρα Του Σχεδιασμού Σύμφωνα Με Την Cathy Hardwick. Στη Συνέχεια Συνεργάζεται Με Perry Ellis.

1990 Έτος Tom Ford Μετακόμισε Στο Μιλάνο, Όπου Εργάστηκε Για Gucci, Ένα Χρόνο Αργότερα Θα Είναι Διεύθυνε Από Τον Οίκο Μόδας. Το Σπίτι Της Gucci, Κατά Τη Διάρκεια Της Ηγεσίας Του Tom Ford Ήταν Αρκετά Επιτυχής. Και Ο Tom Ford Στο Έτος 1996, Το Συμβούλιο Των Σχεδιαστών Μόδας Της Αμερικής Που Ονομάζεται Σχεδιαστής Της Χρονιάς. Στην 2001 Έτος Τομ Φορντ Για Το Περιοδικό, «time» Ανακηρύχθηκε Καλύτερο Επώνυμα Γυναικεία Ρούχα.

Tom Ford Έχει Αρκετή Εικόνα Θρασύς, Κυνική Άνθρωπος, Αγαπώντας Τη «γλυκιά Ζωή». Είναι Διάσημο Για Τη Σκανδαλώδη Διαφήμιση. Και Εικόνες Από Vanity Fair, Ο Αριθμός Των Οποίων Εμφανίστηκε Κάτω Από Editorship Του, Που Περιλαμβάνουν Μια Γυμνή Scarlett Johansson Και Ντυμένος Με Το Αυστηρό Μαύρο Κοστούμι Τομ Φορντ Ήταν Θυμόμαστε Από Τον Κόσμο Της Μόδας Για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα.

Αλλά Μερικές Φορές Είμαστε Καλύτερη Από Τη Φήμη Μας, Ίσως Είναι Η Περίπτωση Του Tom Ford. Το 2011, Έδωσε Μια Συνέντευξη Στη Ρωσία Περιοδικό Gq, Του Οποίου Η Έκδοση Ήταν Ψηφισμένο Άτομο Του Έτους. Μια Πολύ Ενδιαφέρουσα Συνέντευξη.

Τομ Φορντ Ομορφιά: "η Αληθινή Ομορφιά Είναι Κάτι Διαφορετικό. Το Πνεύμα Που Είναι Μέσα. … Σωματική Ομορφιά Σε Συνδυασμό Με Το Εξαιρετικό Πνεύμα Είναι Εκθαμβωτικό!»

Τομ Φορντ Για Τον Εαυτό Σας Σήμερα: «δεν Είμαι Λήψη Χωρίς Φάρμακα. Μην Καπνίζετε Τσιγάρα. … Να Σηκωθείς Το Πρωί, Πηγαίνετε Στο Γυμναστήριο, Τότε Πηγαίνετε Στο Γραφείο, Και Το Βράδυ Στο Σπίτι Περιμένοντας Για Μένα Τέλεια Συνηθισμένης Δείπνο. … Όταν Οι Άνθρωποι Να Εξοικειωθούν Μαζί Μου, Είναι Αρκετά Καλοί Άνθρωποι, Αλλά Ο Κόσμος Του Είναι Skučnovat.

Και Για Τη Δική Τους Εικόνα Γνώστης Γλυκιά Ζωή: «αυτό Είναι Ακριβώς Ένα Μέρος Μου Είναι Η Εικόνα Μου. Ξεχάστε Για Πάντα Την Περίφημη.

Σύμφωνα Με Tom Ford, Αυτός Προσπαθεί Να Κάνει Είναι Πραγματικά Όμορφη, Υψηλής Ποιότητας Ρούχα, Ίσως Κάποιος Θα Βάλει Και Πενήντα Χρόνια Αργότερα, Λέγοντας Ότι Ήταν Περισσότερο Μου Γιαγιά Ή Ο Παππούς.

Σε Σύγκριση Με Άλλα Αρώματα Του Tom Ford Που Έκλεψαν, Δεν Προκαλεί Έκπληξη. Δεν Προσπαθεί Να Χτυπήσει Με Μια Ανεξίτηλη Εντύπωση Πρώτη, Μην Πάρετε Αυτορρύθμισης Και Παρελαύνει. Μοιάζει Με Ως Επί Το Πλείστον Κλασική Ανδρική – Το Άρωμα Του Πατέρα Σου, Το Αφεντικό Ή Απαιτητικό, Αλλά Μεγάλη Ιστορία Δάσκαλος, Όπως Ήταν Georgi Bakalov.

Στο Blogging Και Σχόλια Συγκρίνοντας Tom Ford Noir Ως Επί Το Πλείστον Με Συνήθεια Ρουζ Της Guerlain (1965) Και Το Θρήσκευμα Πορτογαλία Du Bois (1987). Το Πρώτο Είναι Απλά Ένας Μύθος, Το Δεύτερο Είναι Το Άρωμα Που Επιλέγει Ο Tom Ford Για Colin Firth, A Single Man, Ενώ Η Ταινία Και Οι Δύο Είναι Ένα Από Τα Πιο Respektiraŝite Ανδρικά Αρώματα. Και Οι Δύο, Ωστόσο, Έχουν Μια Ανάσα Pudren Από Την Οποία Το Ηλιακό Πλέγμα Μου Σαν Σκασίματα. Tom Ford Noir Έχει Ομοιότητες Με Τους Στη Ραδιοφωνική Μετάδοση, Αλλά Αντί Να Συρρικνώνεται Κάτω Από Το Περιλαίμιο Εμπνέει Εμπιστοσύνη.