Φίλτρο

  • Price
    € -
  • Manufacturers
    0
Givenchy

Givenchy Είναι Η Παριζιάνικη Μόδα Σπίτι Ασχολείται Σε Μόδας, Αξεσουάρ Μόδας, Κοσμήματα Και Τα Αρώματα Που Ιδρύθηκε Στις Αρχές Του Έτους 1952 Από Το Hubert De Givenchy Πλήθος. Το Σπίτι Του Givenchy Είναι Γνωστή Για Τα Ρούχα Και Αξεσουάρ, Που Ήταν Δημοφιλή Εκείνη Την Εποχή Του Διάσημου Ηθοποιού Audrey Hepburn.

Η Αρχή Του Αρώματος Givenchy Έγινε Το 1957 Με Το Άρωμά Τους Πρώτη L Interdit» Εμπνευσμένο Από Την Audrey Hepburn. Το Πρώτο Ανδρικό Άρωμα Έρχεται Δύο Χρόνια Αργότερα, Το 1959 Και Monsieur De Givenchy Λέει.

Το 1987 Givenchy Προσχώρησε Στην Εταιρεία Multinacionalnata Lvmh, Το 1995, Δεν Έχει Πολύ Καιρό Μετά Αποσύρθηκε Hubert De Givenchy-επίσημα Από Τη Μακρά Θητεία Στο Όνομα Μόδα.

Μετά Την Επιτυχία Της Δεκαετίας Του 1990, Έρχονται Ακόμα Πιο Επιτυχημένα Χρόνια Του 21ου Αιώνα, Στην Οποία Το Σπίτι Αναπτύσσεται Γρήγορα Και Να Κατακτήσει Νέες Αγορές. Αρώματα Που Θα Συνεχίσουν Να Γίνονται Είναι Ακόμα Το Κλασικό Amarige Και Xeryus, Ενώ Είναι Επικεφαλής Μόδα Στα Αρώματα Φρούτων-χρώματος.

Ubert De Givenchy Δημιουργήθηκε Αρώματα, Όχι Μόνο Για Το Όμορφο Μισό Της Ανθρωπότητας, Αλλά Και Για Τους Άνδρες. Το 1959, Δημιούργησε Τις Γεύσεις Της Πραγματικοί Άνδρες Της Εν Λόγω Εποχής-vetiver Και Monsieur De Givenchy. Ως Η Πρώτη Και Όλες Τις Επόμενες Δημιουργίες Givenchy Αρώματα Στον Κόσμο, Έγινε Ένα Πραγματικό Αριστούργημα, Τονίζοντας Το Ομορφιά Και Κομψότητα Και Κάθε Άρωμα Που Αντικατοπτρίζει Μόνο Το Αληθινό Πνεύμα Της Εποχής.

Givenchy Μάρκα Έχει Γίνει Το Κέντρο Της Παγκόσμιας Μόδας Και Αρώματα. Ιστορία Μίνι-αρωματοποιίας Givenchy Αδυσώπητα Που Αποκτήθηκε Νέα Μοναδικά Αρώματα. 50 Χρόνια Της Εταιρείας Ευημερία Περισσότερο Από 104 Αρώματα, Που Σήμερα Είναι Πολύ Δημοφιλής Και Της Ζήτησης, Έτσι Ήταν Σε Θέση Να Αποχρώσεις Των Συναισθημάτων Και Των Συγκινήσεων Των Γυναικών, Και Ότι Υπογραμμίζουν Την Ειδική Ανδρική Κομψότητα Του Αυτοί Οι Κύριοι.

Κατά Την Τελευταία Δεκαετία, Είναι Άρωμα-givenchy Ange Ou Δαίμονας Le Μυστικό, Το Οποίο Θα Μπορούσε Να Επισκιάσει Το Πρωτότυπο Που Κυκλοφόρησε Το 2006 Έτος-ange Ou Δαίμονας. Και Το Πρόσωπο Αυτό Άρωμα Έχει Γίνει Ένα Γοητευτικό Ούμα Θέρμαν. 

Είναι Ο Συνδυασμός Της Το Ομορφιά Και Το Χαρακτήρα Του Την Διάσημη Ηθοποιό Με Την Μοναδική Γεύση Αυτού Του Άρωμα Και Άρωμα Έχουν Κάνει Αυτό Ένα Πραγματικό Αριστούργημα Της Νεωτερικότητας. Τον Αύγουστο Του 2011 Το Νέο Έτος Σειρά-ange Ou Δαίμονας Le Secret Ελιξίριο, Που Του Άρεσε Ιδιαίτερα Η Γεύση Των Γυναικών Από 20 Έως 30 Ετών, Τονίζοντας Τους Νέους Και Την Κομψότητα.